Yleinen

Kesäkausi on alkanut

Terveiset Laukaan Satamasta!

Satama on avannut ovensa talven jälijltä ja muutamia muutoksia olemme ehtineet tekemään. Laajensimme hieman keittiötä, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan Teille hyvät asiakkaamme entistä parempaa ruokaa ja enemmän vaihtoehtoja. Löytyy purtavaa pienempään ja isompaan nälkään, ja toki makean nälkääkään ei ole unohdettu. Siispä Tervetuloa maistamaan uudistuneen keittiön antimia!

Sataman kesä on myös täynnä tapahtumia. Etusivultamme löydät tapahtumakalenterimme, johon päivitämme tapahtumien tietoja sitä mukaan, kun tapahtumien sisällöt tarkentuvat. Jokaiselle löytyy varmasti jotain mieluista. Kaikki tapahtumamme ovat ilmaisia, Satama Festivalia lukuunottamatta. Tervetuloa nauttimaan upeista tapahtumista kanssamme!

Vuokrausmahdollisuuksiakin löytyy kuten aiemminkin, jos haluat tutustua Laukaaseen Saraaveden kautta. Tällä hetkellä meillä on tarjota polkuveneitä sekä kanootteja, mutta katsotaan mitä muuta kesä tuo tullessaan! Tarkemmat tiedot näistä löytyvät ”palvelut”-sivun alta.

Satamakahvila on avoinna toukokuun ajan su-to 9-21 ja pe-la 9-24. Keittiö on avoinna su-to 10-20 ja pe-la 10-22. Kesäkuun alussa aukioloaikamme pidentyvät tuttuun tapaan.

 

Summa summarum; koko satamakahvilan henkilökunta toivottaa Sinut ja ystäväsi läpimästi tervetulleeksi vierailemaan satamassamme!