Venetsialaiset 2020

Kesän ja satamakauden päätösjuhla (K-18)

Tänä vuonna sataman loppukesän juhlaa, venetsialaisia, juhlitaan aiempaa suuremmin. Illan hämärtyessä Satamakahvilan ja sen viereisen Satamapuiston täyttävät huikeat artistit, tunnelmalliset valot ja mukaansa tempaava tunnelma. Makunystyröitä hellitään tapahtuman aikana tietysti hyvällä ruoka- ja juoma tarjonnalla. Illan kruunaa huikea ilotulitus.

Esiintyjät

Dingo

Miljoonasade

Stig

Poju

JP Leppäluoto

Tunnelmallinen kahvila ja Satamapuisto

Tapahtuma-alue on jaettu kahteen erilliseen osioon, joista toinen sijoittuu Satamapuistoon ja toisena alueena toimii Satamakahvila. Molemmille alueille pääsee sisään vain rannekkeella. Pääesiintymislava sijaitsee Satamapuistossa, jolla tullaan näkemään ja kuulemaan tunnelman kattoon lyöviä esiintyjiä. Juomatarjonta, saniteettitilat ja istumapaikat löytyvät molemmilla alueilta. Kahvila palvelee laajennetulla terassilla koko illan ajan.

 

Lipunmyynti

Ennakkolippuja on saatavilla sataman omassa verkkokaupassa ja Satamakahvilassa. Lippuja saatavilla rajoitetusti.

Lippuja pääset ostamaan sivun SIIRRÄ OSTOSKORIIN -painikkeesta. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankkitunnusten avulla, Smartum Saldolla, ePassilla tai Eazybreak sovelluksella. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin yhtenä PDF-tiedostona. PDF-tiedoston sisältämät liput voidaan jakaa tarvittaessa osiin (useita lippuja samassa ostoksessa).

Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöltä tai voit halutessasi tulostaa ne. Lipussa olevalla nimellä ei ole väliä, mutta henkilöllisyystodistuksella varmistetaan tarvittaessa sisäänpääsyyn oikeuttava riittävä ikä (tapahtuma on K18).

Lippujen verkkokauppamyynnistä vastaa Liveto. Toimitusehdot ja henkilötietojen käsittelysopimus:

Liveton toimitusehdot 2020 (pdf)

https://liveto.io/dpa

Ennakkolippu 39,90€
+ välityspalkkio

Sisältää pääsyn Satamapuiston tapahtuma-alueelle ja pääsyn Satamakahvilaan (kahvilassa oleskelu sallittu vain istumapaikoilla nykyisten rajoituksien mukaisesti).

Turvallisuus ja hygienia

Tapahtumaan ei saa tulla sairaana, joten jos sinulla on pieniäkin flunssan oireita, jääthän kotiin.

Tapahtuma toteutetaan viranomaisten määräysten mukaisesti. Seuraamme rajoituksia ja niiden mahdollista lieventämistä, joita tulemme noudattamaan. Muutokset ovat siis mahdollisia.