Kahvila

Kahvilasta on saatavilla makeaa ja suolaista, isompaan ja pienempään nälkään. Valikoimista löytyy myös pehmistä!

Sataman ystävällinen henkilökunta palvelee Teitä mielellään ja auttaa tarvittaessa, Tervetuloa!

Ruokailu

Tarjoamme laajan valikoiman ruokia moneen makuun. Katso kesän 2019 menu TÄSTÄ.

Saunatilat

Rentoudu pitkän päivän päätteeksi hyvissä löylyissä!
Satamakahvilan alakerrassa on remontoidut sauna- ja suihkutilat. Tiloihin on alakautta oma sisäänkäynti ja pieni terassi. Tilat ovat 8:lle hengelle. Pyyhkeet eivät sisälly hintaan.

Ruoat voitte halutessanne tilata helposti Satamakahvilasta saunalle: MENU

Saunatilan vuokraukset etukäteen soittamalla suoraan satamakahvioon: 014 267 5928

Vuokrausajat:
Su-To klo 09.00-20.00
Pe-La klo 09-23.30
Sovittaessa myös muina aikoina

Hinnat: 30€/h, Vierasvenepaikan omaaville 15€/2h

Vesijetit

Vuokrattavana on kaksi Seadoon GTR-215 jettiä.

Voit itse valita retkesi pituuden. Tarjoamme kolmen tunnin, päivän sekä viikonlopun vuokrapaketteja, mutta muutkin vuokrausajat ovat mahdollisia. Ennen jettiretkelle lähtöä saat ohjeistuksen jettien käyttöön sekä turvallisuusohjeet. Pelastusliivit, sekä muut tarvittavat varusteet kuuluvat hintaan.

Vuokrahinnat/jetti :

  • 3h 100€
  • 1pvä 250€
  • Viikonloppu 700€

Päivän vuokrausaika on 9-18.

Viikonlopun vuokrausaika on pe klo 18 – su klo 18, viikonlopun vuokrahinta sisältää trailerin sekä vesilelut; sukset & banaanin

Huom. Hinnat eivät sisällä bensakuluja!

Etukäteisvaraukset Mikael Rajalalta numerosta 040 542 8100 tai sähköpostitse mikael@ext.fi, tai Laukaan Satamakahvilasta paikanpäältä laitteiden ollessa vapaina.

SUP-laudat

Meillä Laukaan Satamassa on koko kesäkauden ajan kaksi SUP-lautaa vuokrattavana. Varaukset paikan päältä tai puhelimitse 014 2675928.

Toimintaohjeet ja vuokraussopimus käydään läpi ja täytetään aina Satamassa paikan päällä, ennen SUP-lautojen luovutusta.

SUP-lautahinnasto
20€ / 1h
30€ / 2h
40€ / 4h
70€ / yksityistunti (tilauksesta)

Hinta sisältää laudan, melan, pelastusliivin sekä turvaremmin.

Mikäli haluat vuokrata laudan pidemmäksi aikaa, tai isommalle porukalle, ota yhteyttä suoraan SUP-lautojen omistajaan Hannu Rouviseen, puhelimitse 0451472717 tai sähköpostilla suplautailu@gmail.com.

Ota haltuun kesän kuumin harrastus SUP-lautakurssilla. Kurssilla opitaan SUP-lautailun perusteet ja melontatekniikkaa sekä nautitaan Suomen kesästä. Sinulle, joka kaipaat kesäksi helppoa ja rentouttavaa aktiviteettiä kauniissa järvimaisemissa. Varaukset: Hannu Rouvinen, 0451472717 tai suplautailu@gmail.com.

Oheisesta linkistä pääset katsomaan SUP-lautojen käyttöä: SUP-lautailu

Vesiurheilu

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tutustua Saraveden kauniisiin rantoihin kanooteilla. Mikä onkaan mukavampaa kuin nauttia auringosta ja lämmöstä rauhallisesti vesillä?

Vuokrattavana on

  • 2 kpl kanootteja (2 henk.)

Hinnat, varaustiedot ja muun voit lukea oheisesta tiedostosta: Vuokrausinfo .

Etukäteisvaraukset Mikael Rajalalta numerosta 040 542 8100 tai sähköpostitse mikael@ext.fi, tai Laukaan Satamakahvilasta paikanpäältä laitteiden ollessa vapaina.

Muut aktiviteetit

Sataman ympäristöstä löytyy paljon puuhaa ja tekemistä kaikenikäisille. Kokoa oma joukkueesi ja tule pelaamaan rantalentopalloa sataman takana olevalle kentälle. Pelin jälkeen voit pulahtaa uimaan vieressä olevalta rannalta Saraaveteen. Lapset viihtyvät sataman viereisessä merirosvoaiheisessa leikkipuistossa. Rc-radalla voit testata autosi vauhtia ja liikennepuisto on asiakkaille vapaassa käytössä kahvilan aukioloaikojen mukaisesti panttia vastaan.

Piha-alueelta löytyy myös minigolfrata. Pelivälineet voit lunastaa kahvilasta 2€ maksua vastaan.