Kahvila

Kahvilasta on saatavilla makeaa ja suolaista, isompaan ja pienempään nälkään. Valikoimista löytyy myös pehmistä!

Sataman ystävällinen henkilökunta palvelee Teitä mielellään ja auttaa tarvittaessa, Tervetuloa!

Ruokailu

Remontin myötä ruokalistamme koki muodonmuutoksen. Tarjoamme laajan valikoiman ruokia pippuripihvistä hampurilaisiin. Ruoat ovat saaneet näin alkuunsa jo positiivisen vastaanoton, tule toteamaan asia itse ja herkuttelemaan!

Voit lukea ruokalistamme myös etukäteen tästä Laukaan Sataman menu 2018

Saunatilat

Rentoudu pitkän päivän päätteeksi hyvissä löylyissä!
Satamakahvilan alakerrassa on remontoidut sauna- ja suihkutilat. Tiloihin on alakautta oma sisäänkäynti ja pieni terassi. Tilat ovat 8:lle hengelle. Pyyhkeet eivät sisälly hintaan.

Saunan vuokraukset etukäteen soittamalla suoraan satamakahvioon

014 267 5928

Hinnat: 30€/h

Vesijetit

Vuokrattavana on kaksi Seadoon GTR-215 jettiä.

Voit itse valita retkesi pituuden. Tarjoamme kolmen tunnin, päivän sekä viikonlopun vuokrapaketteja, mutta muutkin vuokrausajat ovat mahdollisia. Ennen jettiretkelle lähtöä saat ohjeistuksen jettien käyttöön sekä turvallisuusohjeet. Pelastusliivit, sekä muut tarvittavat varusteet kuuluvat hintaan.

Vuokrahinnat/jetti :

  • 3h 100€
  • 1pvä 250€
  • Viikonloppu 700€

Päivän vuokrausaika on 9-18.

Viikonlopun vuokrausaika on pe klo 18 – su klo 18, viikonlopun vuokrahinta sisältää trailerin sekä vesilelut; sukset & banaanin

Huom. Hinnat eivät sisällä bensakuluja!

Vesiurheilu

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tutustua Saraveden kauniisiin rantoihin kanootein sekä polkuvenein. Mikä onkaan mukavampaa kuin nauttia auringosta ja lämmöstä rauhallisesti vesillä?

Vuokrattavana on

  • 2 kpl kanootteja (2 henk.)
  • 2 kpl 5-hengen polkuveneitä (max. 3 aikuista!)

Välineet vuokrattavissa jäiden lähtiessä ja kelien hieman lämmetessä. Toukokuun aikana soita ja kysy ennen saapumista, että välineet ovat varmasti käytettävissä! Hinnat, varaustiedot ja muun voit lukea oheisesta tiedostosta: Vuokrausinfo .

Muut aktiviteetit

Sataman ympäristöstä löytyy paljon puuhaa ja tekemistä kaikenikäisille. Kokoa oma joukkueesi ja tule pelaamaan rantalentopalloa sataman takana olevalle kentälle. Pelin jälkeen voit pulahtaa uimaan vieressä olevalta rannalta Saraaveteen. Lapset viihtyvät sataman viereisessä merirosvoaiheisessa leikkipuistossa. Rc-radalla voit testata autosi vauhtia ja liikennepuisto on asiakkaille vapaassa käytössä kahvilan aukioloaikojen mukaisesti panttia vastaan.

Piha-alueelta löytyy myös minigolfrata. Pelivälineet voit lunastaa kahvilasta 2€ maksua vastaan.

Tätä kaikkea tarjoaa Laukaan Satama