Palvelut

Satamakahvila

Nauti herkullisista tuotteista ja hyvästä palvelusta sataman ytimessä. Kahvilan valikoimasta löytyy niin ruokaisia annoksia kuin pientä suolaista ja makeaa. Suuri aurinkoterassi tarjoaa erinomaisen ympäristön kesän herkutteluhetkiin ja rentoutumiseen Saraaveden äärellä. Kahvilassa ja sen ympäristössä järjestetään useita tapahtumia ja kesäiltoina on mahdollista nauttia myös livemusiikista aurinkoterassilla. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista. Kahvilan terassin reunalla sijaitsee kaikkien vapaassa käytössä oleva kota, jossa on tulisija, puita ja ritilät grillaukseen. Huomioithan muut vierailijat ja siivoat jälkesi kodan käytön päätteeksi.

Tarjonnasta löytyy mm. irtojäätelöt, pehmikset ja laaja juomavalikoima. Kahvilan ystävällinen henkilökunta palvelee mielellään ja auttaa tarvittaessa.

 

Yksityistilaisuudet:

Kahvila ja sen saunatilat tarjoavat upeat puitteet järjestää kokoukset, retket ja muut tilaisuudet. Ruokailu onnistuu vaivattomasti ja joustavasti suuremmille ryhmille ennakkotilauksella.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan Teidän näköinen päivä:
info(at)laukaansatama.fi
tai
riitta(at)ext.fi 

Tule nauttimaan sataman kesätunnelmasta Satamakahvilaan!

Karavaanarit on kaikkien kavereita

Asuntoautot ja -vaunut

Satamakahvilan välittömässä läheisyydessä on mahdollista yöpyä asuntoautossa ja -vaunussa. Wc- ja suihkutilat sekä pyykinpesukone ja kuivausrumpu sijaitsevat Satamakahvilan rakennuksen yhteydessä. Pyykinpesu ja kuivaus maksaa 6€/kerta. Varaukset Matkaparkki-sovelluksen kautta. 

Veneretken kruunaa rentouttavat löylyt

Saunatilat

Rentoudu pitkän tai vaikka lyhyenkin päivän päätteeksi hyvissä löylyissä!
Satamakahvilan alakerrasta löytyy remontoidut sauna- ja suihkutilat. Saunatilat kuuluvat anniskelualueeseen, ja tiloihin pääsee sekä sataman terassilta, että oman sisäänkäynnin kautta. Saunalla on katettu terassi. Tilat ovat 8:lle hengelle. Ruoka-annokset ja juomat voitte tilata näppärästi Satamakahvilasta, ruuat tarjoillaan saunalle niin halutessanne.
Saunatilan vuokraukset etukäteen soittamalla 050 5664 962.

Vuokrausajat:

27.4-31.5. klo 12.00-19.00
1.6.-31.7. klo 10.00-21.00 (esiintyjä illat 10-18)
Sovittaessa myös muina aikoina

Hinnat: 15€/2h (pyyhkeet eivät sisälly hintaan).

Saunapaketti

Arkisin ma-pe 4-6 hlön ryhmille Saunapaketti hintaan 25€ / hlö. Saunapakettiin sisältyy Sauna platter sekä kahden tunnin saunavaraus. 

Sauna platter:

  • Grillatut ribsit 
  • Grillattua valkosipulikanaa
  • Kotitekoisia Unkarilaisia lihapullia
  • Vihersalaatti
  • Marinoidut vihannekset

    Sauna platter saatavilla vain ennakkotilauksella.

Veneellä satamaan ja Hilmalla kauppaan!

Lainapyörä Hilma

Satamakahvilalle on saapunut uusi lainapyörä, jota sataman asiakkaat saavat lainata käyttöönsä veloituksetta. Käy esimerkiksi tutustumassa Laukaan alueeseen tai tekemässä kauppaostokset helposti fillaroiden! 

Pyydä avaimet henkilökunnalta.

Pikahuolto ja taas mennään!

Pyörien huoltopiste

Satamakahvilan sisäänpääsyn edestä löytyy pyörien huoltopiste, jossa on vaijereilla kiinnitettyjä erilaisia työkaluja ja käsipumppu moniventtiilisuulakkeella.