Veneilijät

Vuoden vierasvenesatama 2017

Eloisa ja monipuolinen satama kutsuu viihtymään!

Laukaan satama tarjoaa kattavat ja erinomaiset palvelut veneilijöille. Satamassa on kotipaikkoja veneille yhteensä 112 ja vierasvenepaikkoja 22.

Tervetuloa Laukaan satamaan

Vierasvenepaikat

Satamassa on yhteensä 22 aisa- , kylki- tai poijupaikkaa käytössä vierasveneilijöille. Yöpyminen maksaa 10€/vrk/venekunta, joka sisältää laituripaikan, wc:n ja suihkutilojen käytön. Venepaikkoihin on mahdollista saada sähkö lisämaksusta 3€/vrk.

Wc- ja suihkutilat sekä pyykinpesukone ja kuivausrumpu sijaitsevat Satamakahvilan rakennuksen yhteydessä. Suihkutilojen käyttö sisältyy yöpyvien vierasveneilijöiden vuokraan, muille hinta on 2€/kerta. Pyykinpesu ja kuivaus maksaa 6€/kerta.

Satamakahvilan alakerrasta löytyy remontoidut sauna- ja suihkutilat. Saunatilat kuuluvat anniskelualueeseen, ja tiloihin pääsee sekä sataman terassilta, että oman sisäänkäynnin kautta. Saunalla on katettu terassi. Tilat ovat 8:lle hengelle. Ruoka-annoksia ja juomia on mahdollista tilata Satamakahvilasta, ja ne voidaan tarjoilla saunalle. Vierasveneilijöiden on mahdollista vuokrata Satamakahvilan saunatilat edullisesti hintaan 15€/2h.

Laiturilla on korttimaksulla toimiva polttoainetankki, josta saa 98E bensiiniä ja dieseliä. Veneilijöillä on käytössä juomavesiposti, septi- ja pilssivesi-imuri sekä kierrätyspiste. Lisäksi laiturilta löytyy veneluiska ja nostopaikka sekä sataman alueella on myös matonpesupaikka.

Venepaikkavaraukset

Venepaikkavaraukset ja muut palvelut Satamakahvilasta paikanpäältä tai soittamalla 050 5664 962.

VENEPAIKAT TÄYNNÄ 17.-18.6.!

Huom! Laukaan satamapuistossa juhlitaan Laukaan Satama Festivalia  ( katso päivämäärät tapahtumakalenterista ) kesäisin. 

Muutokset tapahtumien aikana koskien venepaikkoja:

  • Venepaikkavaraukset vain soittamalla
    +358 40 775 3967 / Anssi Montonen
  • Satamatie suljetaan, mutta kulku venelaitureille on sallittua.
  • Venelaitureiden luokse ei saa parkkeerata, ainoastaan hetkellinen pysäköinti omalla veneellä käyntiä varten on sallittua.

Tutustu kaikkiin sataman palveluihin tästä.

Tutustu sataman tapahtumiin tästä.

Kysy lisää palveluista ja liikenneyhteyksistä sataman henkilökunnalta!

Tiedote

Satamatie suljetaan 17.6. klo 9.00 – 19.6. klo 9.00 väliselle ajalle.

Liikenteenohjaus paikalla:

Perjantai 17.6. klo 12.00 – 02.00
Lauantai 18.6. klo 12.00 – 02.00

Satamatien sulusta päästetään kulkemaan vain ajoluvalliset.

Veneellä kävijöille laitureiden luona pysäköinti on kielletty, mutta autolla pysähtyminen on sallittu lastauksen ja purun ajaksi. Pelastustie on pidettävä avoinna!

Satamatien tonteille ajavat käyttävät normaaliin tapaan tonteille vievää viereistä tietä, muu luvallinen liikenne ja jalankulkijat ohjataan kulkemaan satamaan johtavaa tietä pitkin, joka toimii myös pelastustienä. Satamatien ja Peltotien risteyksestä Satamakahvilan parkkipaikalle saakka jalankulkijoiden ohjaukseen käytetään matalaa ohjausaitaa, jolla rajataan toinen ajokaista pelkästään jalankulkijoiden käyttöön. 

Lisätietoja: Tiina Ruotsalainen, tiina@ext.fi, 0400 6036 38

Tervetuloa viihtymään