Tapahtumat

Unohtumattomien tapahtumien satama

Satamassa järjestetään monenlaista tapahtumaa läpi kesän. Useimmat tapahtumat sopivat koko perheelle ja ovat maksuttomia. Tapahtumia löytyy joka lähtöön, jumalanpalveluksesta ja senioripäivästä livemusiikkiin. 

Tule mukaan nauttimaan eläväisestä satamasta, hyvästä seurasta ja mahtavista puitteista!

Laukaan sataman tapahtumat kesä 2024


Satamassa näytetään Suomen pelit.

Laukaan satama – siellä haaveet kaatuu! Kunnian satamaterassin tämänvuotisen ohjelman avauksesta saa pitkän linjan rock- ja pop-muusikko, monissa liemissä keitetty JORE MARJARANTA! 

Kotimaisen aikuisrockin etupartion, Guitar Slingersin, ja jokaisen parturikampaajan lempilapsen, Leningrad Cowboysin keulilta tuttu tenori kertoo, miten pelko lähtee ja lukuisia muita tarinoita…   

Muutamina viime vuosina Elämäni biisi -ohjelmassa äänijänteitään venytellyt ja sielun sopukoihin uiskennellut herrasmies viihdyttää kuulijoitaan takuuvarmoin ottein, kadehdittavan kattavalla hittikavalkadilla! Tästä on hyvä aloittaa kesä!

K18 klo 21.00 alkaen. 

Soittoaika: klo 21.00

Ennakkoliput satamakahvilasta: 12 €

Liput portilta: 15 €

Jos joskus satamasta meteliä lähteekin, niin juuri tänä päivänä Laukaan satama tarjoaa mahdollisuuden konkreettisempaan hiljentymiseen. Jo vuosia vanhan perinteen mukaisesti satamassa järjestetään rennon ja ihmisläheisen tunnelman jumalanpalvelus, johon saat tulla kuuntelemaan sanaa ja pohdiskelemaan elämän perusasioita tai mitä ikinä parhaaksi näetkään… Ja tulla saa juuri sellaisena, sen näköisenä ja oloisena kuin sillä hetkellä on! 

Ja mikäli tunnet, että haluat kirkkokahvien oheen vaihtaa veden viiniksi, niin se on tässä tapauksessa täysin sallittua, eikä millään muotoa paheksuttavaa. 

Jumalanpalvelus klo 10.00. Kaikille lapsille ja lapsenmielisille luvassa satamapuiston täydeltä vauhtia ja vipinää! Laukaan kunnan järjestämä ”Sararanta raikuu” jatkaa Sararanta Puskii -tapahtuman vuosien mittaista perinnettä tarjoten tekemistä ja näkemistä monenikäisille ja monenlaisesta lystistä pitäville! 

Toimintapisteitä, musiikkia ja mitä lie… Tulehan kurkistamaan ja viihtymään, ja ohi kulkiessa nappaamaan jätskit sataman terassilta!

Vapaa pääsy! 


Kurkkaa tarkemmat tiedot TÄÄLTÄ

506 hittiä! Ehkei sentään ihan kaikki, mutta melkein kaikki niistä pölähtää kuuluville Laukaan satamakahvilan terassilla 15.6, kun lavalle astelee kaksi viidesosaa legendaarisesta suomi-rock-jättiläisestä, MILJOONASADE DUO!

Herrat H. Salo ja T. Aholainen tuovat miljoonasateen ja elämän tullessaan, ja leipovat vuosikymmenten varrella kaikkien mieliin tatuoidut sanat ja sävelet uusiin kuoriin, mutta takuulla tunnistettavalla tavalla. Yhteislaulutuokion sanoja emme tulosta, sillä tuskin niitä tarvitsette.

Luvassa siis reilun tunnin verran silmäkulmatkin kostuttavaa Miljoonasadetta, varautukaa asianmukaisin varustein! 

K18 klo 21.00 alkaen. 

Soittoaika: klo 21.00

Ennakkoliput satamakahvilasta: 12 €

Liput portilta: 15 €

Suomen takatalven lopettajaiset / syksyn aloittajaiset, eli supisuomalainen juhannus vietetään tälläkin kertaa tuttujen tanssiaskelten tahdissa! Takuuvarmasta, kokonkuumasta tunnelmasta vastaa parilta viime vuodelta tuttu lämmittäjä, bailubändien parhaimmistoa edustava JONNA ORTJU & NAMU!

Itkuballadit ja iskusävelmät hyviltä vuosikymmeniltä tähän päivään, huikean energiapommin säestämänä! Tarjolla siis varmasti jalan alle käyvää menoa ja meininkiä…   

Saavuthan kanssaan keinumaan ja valmistautumaan vastaanottamaan pitkä ja pakkasentäyteinen loppukesä! 

20.00 Kokko (säävarauksella)
21.30 Jonna Ortju & Namu

VAPAA PÄÄSY!

”Tulla ei koskaan, voi tällaista iltaa…” Kylläpä vaan voi.

Keskikesän hämärää emme juuri komeammin voi viettää kuin lakastuvien juhannuskoivujen katveessa, surujen kitaran soidessa ja haitarin naukuessa loputonta suruaan…

Ilosta ja alakulosta vastaavat suomirockin tervaskanto, Viikate-lauluvastaava Kaarle Viikate sekä ilmiömäinen ilontuoja ja hanuristi, Kultaisesta Harmonikasta maailman rock-lavoille kivunnut Netta Skog! Kaksikko tarjoilee läpileikkauksen suomi-iskelmän hienoimmista helmistä muutamilla sivuosumilla ryyditettynä. 

Mikäli suomalaisen kesätunnelman voi kiteyttää yhteen hetkeen, niin olemme lähestymässä kohdetta… Jos jotain, niin tämä on pakko kokea…

K18 klo 21.00 alkaen. 

Soittoaika: klo 21.00

Ennakkoliput satamakahvilasta: 12 €

Liput portilta: 15 €

Jo ties kuinka monetta kertaa sataman terassin täyttää hyvä seura, bingo, musiikki sekä pullan ja makkaran houkuttelevasti sekoittuvat tuoksut! 

Minsos Oy:n ja Laukaan sataman yhteistyössä toteuttama päivä kerää yhteen kulmakunnan hieman varttuneemman väestön kivan yhdessäolon ja pienimuotoisen ohjelman merkeissä.

Soittele siis ystävät ja kylänmiehet läpi, ja sovi tärskyt… Nappaa kaveri kainaloon ja suunnatkaa tienne kohti aina aurinkoista satamaa!

Senioripäivä klo 12.00–16.00.

”On silti hyvä, että näet Mikko Alatalon nyt…” Sillähän se voitetaan, nimittäin ihmisen ikävä Mikko Alatalon luo!

Sinä, hyvän musiikin ystävä; viivy vielä hetki, sillä n. 700 laulua on laulamatta… Täysin posketonta hittimäärää kaventaa parhaan kykynsä mukaan niihin kaikkiin syypää, kaikilta suomalaisen viihdehistorian lehdiltä löytyvä mies, MIKKO ALATALO! Suomalainen legenda ja hittimittari sekä jälkikasvunsa tuovat kesän tullessaan ja yhteislaulattavat jokaista auringon sillalle saapuvaa… 

Tytöt ja pojat tahtovat pitää hauskaa… Sitä ja juuri sinua varten on olemassa Mikko ja maailmanlopun meininki!

K18 klo 21.00 alkaen. 

Soittoaika: klo 21.00

Ennakkoliput satamakahvilasta: 12 €

Liput portilta: 15 €

Viime kesänä yleisönsä paahteisessa sataman kesäillassa hurmannut hunajaääni tekee paluun! Iskelmätaivaalla jo vuosikymmeniä kimallellut kiintotähti loihtii kuultaville sateenkaaret ja aamusumuiset pikitiet…

Mikäli siis tanssijalkaa vipattaa, tai muuten vaan täydellistä kesäiltaa kaipaat, niin astelepa yksinäistä, pitkää tietä kohti Laukaan satamaa, ja et takuulla kulje enää iltaasi yksin!

K18 klo 21.00 alkaen. 

Soittoaika: klo 21.00

Ennakkoliput satamakahvilasta: 12 €

Liput portilta: 15 €

LC Laukaa järjestää LC-markkinat Laukaan satamapuistossa 10.08.2024 klo 9:00-15:00.

Kurkkaa tarkemmat tiedot TÄÄLTÄ.

Lisätietoa tulossa!Sataman tapahtumiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä ville (at) ext.fi 

Suomen suosituimmat artistit Laukaassa

Laukaan Satama Festival

Kesäisin Laukaan satamassa musiikki raikaa ja festarikansa jammailee kahden päivän ajan useiden suosikki-artistien tahtiin. Tämä jo perinteeksi muodostunut hyväntuulinen puistojuhla kruunaa koko festivaalikesän. Vuosien aikana lavalla ollaan nähty mm. Vesterinen yhtyeineen, Kaija Koo, Juha Tapio, Haloo Helsinki, JVG, Apulanta, Olavi Uusivirta, Antti Tuisku, Popeda, E-type ja Lauri Tähkä.

Suomen hienoimmat ajoneuvot Laukaassa

Satama Cruising

Laukaan Satama Cruising on järjestetty useana vuotena tuttuun tapaan huikeat puitteet tarjoavassa Laukaan Satamapuistossa.

Satama Cruising on vakiinnuttanut paikkansa Suomen autotapahtumissa ja kasvanut vuosien saatossa yhdeksi Keski-Suomen suurimmista ja kattavimmista alan harrastajien kokoontumisista.

Satama Cruising kuvia vuodelta 2021

Mukavaa ja rentoa yhdessäoloa

Senioripäivä

Huippusuosittu senioripäivä on järjestetty usean vuoden ajan Laukaan Satamakahvilassa. Päivä tarjoaa rentoa yhdessäoloa ja virkistävää tekemistä sekä kahvittelut vanhemmalle väelle. Ohjelmassa on ollut mm. musiikkia, bingoa ja jumppaamista.

Vahvimmasta otetaan mittaa Laukaassa

The Strongest Man of Laukaa

Jälleen kesällä 2022 Laukaan satamassa liikuteltiin kovia rautoja, kun satamaan saapui maan kovimpia ja vahvimpia voimamiehiä ja -naisia, jotka saivat vastaansa tänäkin vuonna kilpailijoita ulkomailta.