Tapahtumat

Unohtumattomien tapahtumien satama

Satamassa järjestetään monenlaista tapahtumaa läpi kesän. Useimmat tapahtumat sopivat koko perheelle ja ovat maksuttomia. Tapahtumia löytyy joka lähtöön, jumalanpalveluksesta ja senioripäivästä voimamieskisoihin sekä autonäyttelyyn. Päivitämme tapahtumakalenteria pitkin kevättä ja kesää. Sataman tapahtumien jalokivenä loistaa Laukaan Satama Festival.

Tule mukaan nauttimaan eläväisestä satamasta, hyvästä seurasta ja mahtavista puitteista!

Laukaan sataman tapahtumat

Peruttu kesältä 2020.

Perinteinen juhannusjuhla Laukaan satamassa.

Illan aikana rokki-klassikoita esittämässä Sataman houseband Tupamäki-Taipale-Tupamäki.

Kokko sytytetään kelien salliessa (jos metsäpalovaroitus ei ole voimassa). 


Vapaa pääsy!
Huom. Sisätiloissa ja terassilla rajatusti istumapaikkoja saatavilla (oleskelu ilman istumapaikkaa yleisten korona-rajoituksien mukaan kielletty).

Satamapuistoon kokoontuu kauneimmat ja räyheimmät menopelit jo kuudetta kesää. Tule nauttimaan koko perheen voimin! Tapahtuma on maksuton. www.facebook.com/events

Jerkka Virtanen esiintyy Satamakahvilan terassilla klo 21. 

Vapaa pääsy! Huom. Sisätiloissa ja terassilla rajatusti istumapaikkoja saatavilla (oleskelu ilman istumapaikkaa yleisten korona-rajoituksien mukaan kielletty).

Jo seitsemättä kertaa järjestettävä Laukaan Satama festival ei esittelyjä kaipaa. Jälleen kasaamme Suomen musiikkitaivaan kirkkaimmat tähdet samalle lavalle kahden päivän tykitykseen.

Näistä karkeloista ei kannata jäädä pois!

www.satamafestival.fi

Tapahtuma seuraavan kerran kesällä 2021. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan kesäkuussa 2020.

Satamakahvilan terassilla Nevergreen klo 21 alkaen.

Vapaa pääsy! Huom. Sisätiloissa ja terassilla rajatusti istumapaikkoja saatavilla (oleskelu ilman istumapaikkaa yleisten korona-rajoituksien mukaan kielletty).

Laukaan satamassa mittelöidään voimakkaimman miehen ja naisen tittelistä. Tule paikalle kilpailemaan tai kannustamaan, kuitenkin viettämään upeaa kesäpäivää kilpailujen merkeissä!

Tapahtuma on maksuton. www.facebook.com/events

Huippusuosittu senioripäivä tulee taas. Rentoa yhdessäoloa ja kivaa tekemistä vanhemmalle väelle. Ota mummot sekä papat kainaloon ja edetkää rauhallisen määrätietoisesti kohti satamaa! Tapahtuma on maksuton.

Sataman kauden päättäjäisbileet. Syksyisen illan valaisee tähtiä suomalaiselta musiikkitaivaalta: JP LEPPÄLUOTO, POJU, MILJOONASADE, STIG sekä DINGO, huipennuksenaan luonnollisesti perinteinen, huikea ilotulitus.

Lue lisää tästä.

Sataman tapahtumiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä jonne@extventures.fi.

Suomen suosituimmat artistit Laukaassa

Laukaan Satama Festival 18.-19.6.2021

Kesäisin Laukaan satamassa musiikki raikaa ja festarikansa jammailee kahden päivän ajan useiden suosikki-artistien tahtiin. Tämä jo perinteeksi muodostunut hyväntuulinen puistojuhla kruunaa koko festivaalikesän. Vuosien aikana lavalla ollaan nähty mm. Vesterinen yhtyeineen, Kaija Koo, Juha Tapio, Haloo Helsinki, JVG, Apulanta, Olavi Uusivirta, Antti Tuisku, Popeda, E-type ja Lauri Tähkä.

Satama Festival järjestetään seuraavan kerran 18.-19.6.2021. Pääsyliput saatavilla Satamakahvilasta  1.7.2020. Maksuvälineeksi käy Laukaan kunnan liikunta- ja kulttuurisetelit sekä Smartum kulttuuri ja liikuntasetelit, kulttuuriseteleitä tai SmartumPay (Huom! Pelkät liikuntasetelit eivät kelpaa). Lippuja saatavilla myös www.satamafestival.fi ja www.lippu.fi

Suomen hienoimmat ajoneuvot Laukaassa

Satama Cruising

Laukaan Satama Cruising järjestetään vuosittain tuttuun tapaan huikeat puitteet tarjoavassa Laukaan Satamapuistossa.

Satama Cruising on vakiinnuttanut paikkansa Suomen autotapahtumissa ja kasvanut vuosien saatossa yhdeksi Keski-Suomen suurimmista ja kattavimmista alan harrastajien kokoontumisista.

Tapahtuma on maksuton. 
www.facebook.com/events

Vahvimmasta otetaan mittaa Laukaassa

The Strongest Man of Laukaa

Laukaan satamassa liikutellaan kovia rautoja, kun satamaan saapuu maan kovimpia ja vahvimpia voimamiehiä ja -naisia, jotka saavat vastaansa tänäkin vuonna kilpailijoita ulkomailta. Satamassa kilpaillaan Strongman Champions Leaguen alainen karsintakilpailu, jossa panoksena pääsy Finnish Open kilpailuun. Finnish Open kilpailu toimii ponnahduslautana ulkomaan SCL kilpailuihin, jotka ovat osa ammattilaisliigaa. Tapahtuma on maksuton. 

www.facebook.com/events

Mukavaa ja rentoa yhdessäoloa

Senioripäivä

Huippusuosittu senioripäivä on järjestetty usean vuoden ajan Laukaan Satamakahvilassa. Päivä tarjoaa rentoa yhdessäoloa ja virkistävää tekemistä sekä kahvittelut vanhemmalle väelle. Ohjelmassa on ollut mm. musiikkia, bingoa ja jumppaamista. Tapahtuma on maksuton.